Turer vinter

Lær å kjenne og ta hånd om ditt eget hundespann, bli smittet av disse hundenes entusiasme og glede over å være i sitt rette element! Det å kjøre sitt egen hundespann, med venlige og hardtarbeidende Alaska huskier er noe av det mest fantastiske du kan oppleve. Setningen «Dette er det beste jeg noensinne har gjort» kommer ikke få ganger fra våre gjester.

Det kreves ingen erfaring fra hundekjøring spesielt eller nærkontakt med hunder generelt for å være med på våre turer. Dette gjelder selv om du styrer ditt eget spann. Nødvendig oIMG_1353pplæring vil bli gitt. Det er erfaren guide med på alle turene. Guiden kjører først, så vil dine hunder følge naturlig etter, guiden er aldri lengre unna deg og ditt spann enn at han stopper og hjelper deg ved eventuelle utfordringer. Det eneste vi krever er normal fysisk form.

Haukeli Husky tilbyr ulike hundespannsturer fra vår kennel i  Tjønndalen. Vi kan spesialsy det turopplegget som passer akkurat deg og/ eller din gruppe. Ta kontakt for mer informasjon!

 

Comments are closed.