På denne turen får du få føle litt på hvordan det er å være hundekjører. Du får kjøre et hundespann med vennlige, topptrente Alaska huskyer. Så vær klar til å oppleve hvordan det er å være en ekte hundekjører i fantastisk natur!

Bak spannet, på sleden, er det kun deg selv, dine lojale firbeinte venner og fjellets stillhet og ro - ingenting annet. Det eneste du ser er fjell, det eneste du hører er vinden som suser, din egen pust, sledens knirking og myke, raske poter mot snøen.

Deltakerne får være med på å sele på hundene og gjør klar sitt hundespann. Ingen erfaring med hundekjøring er påkrevd for å være med på denne turen. Du får god instruksjon i hvordan du håndterer og styrer ditt hundespann. Det er erfaren guide med på turen. To og to deler på å kjøre et hundespann
Denne turen går i vakkert fjell-landskap i randsonen av høyfjellet. Vi legger inn en stopp halvveis i turen i lavvo eller inne på fjellet om været tillater, der vi nyter en varm villmarks-lunsj. Mens vi sitter rundt bålet og nyter maten, forteller vi deg hvordan vi trener hundene våre og hva som kreves for å få til et godt hundespann. Du må ha god fysisk form for å delta på denne turen.
Du må kontakte oss direkte om du ønsker å delta på denne turen. Tlf: 41 51 13 04, mail: post@hundespann.no

Pris: 3300,- per person

Start: 9.30

Varighet inkludert instruksjon: ca. 5 timer.

Inkludert: varme sko og uteklær, varm mat og drikke.

Sesong: ukedager mandag - fredag etter påske.

Minimum 2 påmeldte.

Ta med: gode varme klær, votter og lue

Designed by Horn Media 2017
Designed by Horn Media 2017