Det å kjøre sitt eget hundespann av vennlige og ivrige Alaska husky gjennom flott natur er en fantastisk opplevelse. Lær hvordan du håndterer og styrer din egen slede. Kort tid etter suser du lydløst inn i villmarka!

Denne turen er for deg som ønsker å bli litt bedre kjent med hva hundekjøring er. Turen går i lett kupert fjellterreng i et vakkert naturområde. Det blir en stopp i vår lavvo inne på fjellet. Der er det tid til ekstra kos med hundene og dere får servering av varm suppe og kaffe/te/kakao. Etter pausen bærer det av sted tilbake til kennelen.
Du får instruksjon og opplæring i hvordan du kjører ditt eget hundespann. To og to deler på å kjøre et hundespann med 6 hunder foran. En står bak og styrer sleden og en sitter i , vi bytter sjåfør underveis i turen.
Du trenger ikke erfaring med hundekjøring for å være med på denne turen. Hundene dine følger naturlig etter vår profesjonelle guide, som kjører først med sitt spann. Du må være i god fysisk for kjøre hundespann. Denne turen passer godt for barnefamilier.

Sesong: denne turen går hver dag hele vintersesongen.

Start: 9.30 og 14.00

Varighet inkludert instruksjon: ca. 3 timer.

Pris: 1350,- per person, 700,- for barn opp til 12 år 

Inkludert: guiding, enkel matservering, varme klær og sko

Minimum 2 påmeldte.

BOOK NÅBOOK NOW