På denne turen får du virkelig føle hva hundekjøring dreier seg om. Du får kjører ditt eget hundespann med vennlige, topptrente Alaskan huskyer gjennom fantastisk natur!

Deltakerne får være med på å sele på hundene og kjører eget hundespann med 5-6 Alaska-huskyer. Vi lærer deg hvordan du setter på selen på hundene, og hvordan du styrer sleden. Ingen erfaring er påkrevd. Ved  større grupper er det 2 personer per slede som bytter på å kjøre. En styrer, og en er passasjer, så bytter vi underveis flere ganger. Vår guide kjører foran med sitt hundespann og dine hunder vil følge naturlig etter.  På denne turen får man oppleve både høyfjellsterreng samt litt lavereliggende skogsterreng – spennende naturkontraster!
Vi legger inn en stopp halvveis i turen i lavvo eller inne på fjellet om været tillater, der vi nyter en varm villmarkslunsj. Mens vi sitter rundt bålet og nyter maten, forteller vi deg hvordan vi trener hundene våre og hva som kreves for å få til et godt hundespann. Du må ha normal fysisk for for å delta på denne turen.

Sesong: ukedager og søndag

Start: 9.30

Varighet inkludert instruksjon: ca. 6 timer.

Pris: 2500,- per person 

Inkludert: varme sko og uteklær, varm mat og drikke.

Minimum 2 påmeldte.

Ta med: gode varme klær, votter og lue

BOOK NÅ