Det å kjøre sitt eget hundespann av vennlige og ivrige Alaska husky gjennom flott natur er en fantastisk opplevelse. Lær hvordan du håndterer og styrer din egen slede. Kort tid etter suser du lydløst inn i villmarka!

Opplev hundekjøring ved foten av Hardangervidda. Et unikt og spennende eventyr, i et fantastisk fjellnatur. Alle turene er ledet av erfaren guide. Besøk våre vennlige og sosiale Alask Huskier og lær mer om sledehunder. De er klare til å ta deg med på tur!
Denne turen er for deg som ønsker å bli litt bedre kjent med hva hundekjøring er. Turen går i lett kupert fjell-terreng i et vakkert naturområde. Turen med hundene er ca 12 km lang.
Dagen starter i vår kennel, der vil du lære litt om hvordan du seler på og setter sammen et hundespann. Du får instruksjon og opplæring i hvordan du kjører ditt eget hundespann. To og to deler på å kjøre et hundespann med 6 hunder foran. En står bak og styrer sleden og en sitter i, vi bytter sjåfør underveis på turen. Om dere vil sitte hele turen, er det fint om dere gir beskjed om det på forhånd, slik at vi kan planlegge deretter.
Etter turen er det enkel servering i vår lavvo, varm suppe og varm drikke. Det blir da anledning til å dele opplevelsen og spørre oss om det du måtte lure på. Det er da også god tid til kos med hunder. Om dere er med på ettermiddagsturen, kan de som vil være med på å sele av og sette hundene tilbake på plass.
Du trenger ikke erfaring med hundekjøring for å være med på denne turen. Hundene dine følger naturlig etter vår profesjonelle guide, som kjører først med sitt spann. Du må være i grei fysisk form for kjøre hundespann. Denne turen er familievennlig, passer best for barn fra 5 år. Vær snill å kontakt oss før du booker inn barn under 5 år.

Sesong: denne turen går hver dag hele vintersesongen, normalt fra desember til ut april.

Start: 9.30 og 13.00

Varighet inkludert instruksjon: ca. 2,5 timer.

Pris: 1600,- per person, 900,- for barn opp til 13 år 

Inkludert: guiding, enkel matservering, varme klær og sko

Minimum 2 påmeldte. Om du er alene, ta kontakt med oss, så finner vi en tur du kan være med på.

TA MED: For å sikre en god og trygg opplevelse for alle, er det viktig at du sørger for å kle deg til å tåle norske vinterforhold. Det er spesielt viktig at du sørger for at barna har nok med vinterklær. Vi har gode jakker/dresser og sko som du kan låne om du trenger det. Ta gjerne med litt ekstra snack/drikke til turen.
Om du er gravid, ta kontakt før du booker.

Designed by Horn Media 2017
Designed by Horn Media 2017